Vuggestue Personale

Tenna, Pædagog
Uddannet pædagog i 2011 og er ansat i børnehuset i 2017. Bor sammen med min kæreste og to børn. Er et meget familiært og socialt menneske hvor humor spiller en stor rolle. Jeg er pædagog i vuggestuen. Jeg har været vikar i husets børnehaveafdeling i nogle år, ellers har jeg arbejdet i psykiatrien, børnehave og SFO. I mit arbejde med de små vægter jeg nærvær, omsorg, gode relationer og læring.

Charlotte, pædagog

Uddannet på Kolding pædagogseminarium i 2009. Jeg har været ansat i en i børnehave i Kolding i 8 år inden jeg i januar 2018 blev ansat her i Østbyens Børnehus. Jeg bor i Fovslet sammen med min mand og tre drenge. Jeg vægter Familielivet højt og bruger meget fritid på drengenes fordbold interesse. I mit arbejde i vuggestuen vægter jeg relationen til hvert enkelt barn meget højt, ligeledes arbejder jeg med en anerkendende samt omsorgsfuld tilgang i min praksis, hvor humor spiller en central rolle.

Helle, pædagogmedhjælper

Ansat som pædagogmedhjælper hos Spirevipperne i vuggestuen i oktober 2017. Efter fire år som vikar i børnehaven. Jeg bor i Vamdrup sammen med min mand. Jeg har tre voksne børn og to børnebørn som jeg nyder at bruge min fritid sammen med. Jeg vægter at lave kreative ting sammen med børnene og vægter udelivet højt.

Katja, Køkkenassistent og Pædagogmedhjælper
Jeg bor i Vamdrup med min mand og to store børn. Jeg har 15 års erfaring inden for køkkenbranchen. Jeg har en stor interesse for sund kost og ernæring. Jeg er frivillig i Vamdrup gymnastikforening for de små børnehold. Det at arbejde med børn giver mig energi og livskvalitet i hverdagen.


Østbyens børnehave, Østergade 87, 6580 Vamdrup, Tlf.: 24 60 89 50