Vuggestue Personale

Sara, Pædagog Uddannet pædagog fra Kolding pædagogsemenarium i 2014. Jeg bor i Sdr. Hygum med min kæreste, bonussøn og hund. Jeg er et udemenneske som gerne vil lave mange sjove og spændende sager udenfor. Jeg elsker at synge og danse. Jeg har erfaring fra børnehave og vuggestue. Jeg er smilende, anerkendende og har altid tid til en snak. I mit pædagogsike arbejde vægter jeg udeliv og kreativitet højt. Med humor og et godt humør bliver livet bare bedre.

Sandra, pædagog


Helle, pædagogmedhjælper
Ansat som pædagogmedhjælper hos Spirevipperne i vuggestuen i oktober 2017. Efter fire år som vikar i børnehaven. Jeg bor i Vamdrup sammen med min mand. Jeg har tre voksne børn og to børnebørn som jeg nyder at bruge min fritid sammen med. Jeg vægter at lave kreative ting sammen med børnene og vægter udelivet højt.

Katja, Køkkenassistent og Pædagogmedhjælper
Jeg bor i Vamdrup med min mand og to store børn. Jeg har 15 års erfaring inden for køkkenbranchen. Jeg har en stor interesse for sund kost og ernæring. Jeg er frivillig i Vamdrup gymnastikforening for de små børnehold. Det at arbejde med børn giver mig energi og livskvalitet i hverdagen.


Østbyens børnehave, Østergade 87, 6580 Vamdrup, Tlf.: 24 60 89 50