Personale beskrivelser
 
 

Tina Uddannet fra Kolding Pædagogseminarium i 1992 og ansat som leder i Østbyens Børnehus samme år. Jeg varetager den daglige ledelse i børnehuset og er pædagog hvor der er behov for hjælp. Jeg har tre voksne børn. Jeg svømmer,ror og cykler i min fritid. Jeg er født og opvokset på landet og vægter dyr og udeliv højt.

 

Conni Uddannet fra Haderslev Pædagogseminarium i 2002 og ansat som souschef i Østbyens Børnehus samme år. Jeg deltager i den daglige ledelse i børnehaven og er pædagog hos Spillopperne. Jeg er gift og har tre børn. I min fritid dyrker jeg motion, læser bøger og nyder mit sommerhus. Jeg vægter bevægelse og udeliv højt.

 

Lone ansat som pædagogmedhjælper hos Krudtuglerne. Bor i Lunderskov med mine tre børn. Har arbejdet som dagplejer og pædagogmedhjælper i  forskellige børnehaver. Jeg bruger min fritid på min familie, at løbe og læse.

 

Simon ansat som pædagogmedhjælper hos Spillopperne i 2015. Jeg er gift og har fire voksne børn. Jeg har tidligere arbejdet på fritidshjem, vuggestue, børnehave og SFO. I min fritid dyrker jeg yoga, passer vores hus og have samt fælder træer til vores brændeovn. Jeg vægter ude liv, hamre, snit, bål og så elsker jeg at læse højt. 

 

Lene Uddannet fra Kolding pædagogseminarium i 1998 og har været ansat 7 år i en SFO inden jeg i 2006 blev ansat her i børnehuset. Jeg er gift og har to børn. Jeg er pædagog hos Krudtuglerne. I 2003 tog jeg diplom i pædagogik. Jeg er alsidig i mit arbejde og vægter humor i dagligdagen.

 

Mette Uddannet fra Kolding pædagogseminarium i 2014. Bor i Christiansfeld med min mand og to børn. Den røde tråd i min uddannelse har været børn og unge med særlige behov og sundhed, krop og bevægelse. Tidligere har jeg arbejdet i vuggestue, i børnehave, på en specialskole og på en døgninstitution. Jeg vægter udeliv og bevægelse højt i mit pædagogiske arbejde. 

 

Malene Uddannet fra Kolding pædagogseminarium i 2017. Jeg har erfaring inden for skoleområdet herunder børn med særlige behov og børnehave. I mit arbejde holder jeg af at bruge natur, dyr og udeliv. Derudover er musik og kreativitet noget jeg særligt har fokus på i mit arbejde. I min tilgang til børnene vægter jeg anerkendelse højt samt at skabe trygge og lærerige rammer for børnene. Jeg bor i Lunderskov sammen med min mand og søn. Jeg går op i et godt kollegafælleskab med plads til grin og humor. 

 

Cindie Uddannet fra Kolding pædagogseminarium i 2004 og jeg har været ansat i børnehuset siden 2008. Jeg har tidligere arbejdet i en børnehave med børn med særlige behov. Jeg er gift og har 3 børn. Jeg er sprogansvarlig og pædagog ved Krummerne. I mit arbejder vægter jeg sang og musik, og en god portion humor.

 

Mikkel Uddannet fra Kolding Pædgogseminarium i 2020 og har været ansat siden 1. juni samme år hos Krudtuglerne. Jeg bor i Vamdrup sammen med min kæreste. Jeg har erfaring fra Vuggestue og Børnehave hvor jeg har arbejdet med børn med anden etnisk baggrund. Jeg vægter bevægelse og udeliv særligt højt.

 

Nadine ansat som pædagogmedhjælper hos Krummerne i 2020. Jeg bor i Kolding sammen med min kæreste. Jeg er uddannet butiksassistent, men har arbejdet i en dagisntitution siden 2017. Jeg kan lide udelivet og at være kreativ. Jeg er omsorgsfuld og har en anerkendende tilgang til børnene. Humor og godt humør er vigtig i hverdagen.

  Christian ansat som havemand i 2019. Oprindelig erneringsassistent. Jeg bor i Vamdrup. Jeg arbejder 8 timer pr. uge ( når vejret er godt imellem 8-14) Jeg passer ikke Jeres børn, men får mange små hyggesnakke med dem når de følger mit arbejde rundt på legepladsen.
  Nanna er ansat som barselsvikar for Nadine hos Krummer i 2021. Nanna bor i Vamdrup.

 
 

 

 

Sidst opdateret 15. marts 2021
Østbyens børnehave, Østergade 87, 6580 Vamdrup, Tlf.: 24 60 89 50